Start pagina
Ons bedrijf
Uw administratie
Bekijk onze tarieven
Overige diensten
Contact informatie
go

 

Exact e-Synergy

Synergy in business is de kreet die past bij e-Synergy, de krachtige webbased portal van Exact. Realtime informatie, wereldwijde toegang, één centrale database, online samenwerken. Communicatie wordt een stuk eenvoudiger met e-Synergy. Beheer van uw transacties, documentbeheer, workflowmanagement. Lees meer over de uitgebreide oplossingen van e-Synergy en wat dit voor uw onderneming kan betekenen.

E-Business oplossing

Internet is er niet voor niets. Veel ondernemers maken hier nog niet optimaal gebruik van. Laat het internet werken voor uw onderneming met de e-business oplossingen van e-Synergy.

Workflowmanagement

Het beheersen van bedrijfsprocessen is een ingewikkelde zaak zonder een goed workflowmanagement systeem. Met e-Synergy kunt u uw bedrijfsprocessen stroomlijnen, vereenvoudigen, en vooral traceerbaar en transparant maken. Door middel van het workflowmanagement systeem van e-Synergy kunt u op elk gewenst moment inzicht krijgen in wie wat moet doen, op welk moment dat moet gebeuren, welke opvolging op een activiteit moet plaatsvinden, en welke persoon voor een bepaald proces verantwoordelijk is.

e-Synergy bestaat uit 7 modules die volledig met elkaar geïntegreerd zijn, zodat informatie uit deze modules onderling met elkaar gedeeld kunnen worden.

Optimale beveiliging

Elk onderdeel van e-Synergy kan afzonderlijk beveiligd worden. e-Synergy werkt met een groot aantal beveiligingsniveaus, zodat bijvoorbeeld gevoelige informatie alleen beschikbaar is voor een bepaalde groep medewerkers.

Integratie met Microsoft Office

Exact e-Synergy kan volledig worden geïntegreerd alle Microsoft Office pakketten zoals Word en Excel, maar ook met Outlook en Microsoft Exchange. Wanneer u een document in Word maakt, of een e-mail in Outlook schrijft kunt u deze direct opslaan in uw centrale informatiedatabase, al dan niet gekoppeld aan de relatie of het product waarop de informatie betrekking heeft. Daarnaast is alle informatie overal beschikbaar, zelfs mobiel via bijvoorbeeld uw PDA.

Branchespecifieke oplossingen

Met behulp van e-Synergy worden maatwerk een stuk eenvoudiger. Exact biedt standaard oplossingen voor o.a. de verhuurbranche, de kinderopvang en evenementenorganisaties.

e-Synergy kan volledig worden geïntegreerd met Exact Globe 2003.

Meer informatie

Voor meer informatie over de ‘Exact Globe 2003’, of de producten en diensten van Fistron Consultancy voor uw organisatie, kunt u contact opnemen via ons contactformulier.