Start pagina
Ons bedrijf
Uw administratie
Bekijk onze tarieven
Overige diensten
Contact informatie
go
Op uw automatisering moet u altijd kunnen vertrouwen. Zowel uw infrastructuur als uw administratieve systemen zijn essentieel voor uw onderneming.

Fistron Consultancy is uitermate gespecialiseerd in administratieve consultancy. Door een jarenlange accountancy ervaring gevolgd door een jarenlange consultancy ervaring zijn we in staat uw wensen te vertalen in het voor u meest geschikte informatiesysteem.

Onze ruime ervaring stelt ons in staat om u op projectmatige wijze volledig te begeleiden bij onder andere het inrichten van uw financiŰle automatisering, uw logistieke processen, uw productieprocessen en uw HRM processen.

Ons uitgangspunt is uw wens om een adequate oplossing te vinden voor uw processen. Dat betekent dat bij ons de ge´ntegreerde oplossing centraal staat, en niet de software.

Met de software van Exact Automatisering kunnen we u een optimaal ge´ntegreerde, betrouwbare, uiterst innovatieve en zeer gebruikersvriendelijke e-business omgeving bieden. De combinatie van e-Synergy en Exact Globe 2003 is de juiste combinatie om uw bedrijfsprocessen transparant, beter beheersbaar en controleerbaar te houden.

Eigenlijk is het heel simpel. U heeft de kennis van uw organisatie. Wij hebben de kennis van automatisering en procesintegratie. Doordat wij in staat zijn om projectmatig en in processen te denken kunnen wij u behoeften op de juiste wijze inschatten en vertalen in de juiste oplossing.

De grootte van uw organisatie is niet belangrijk. Of u nu een MKB ondernemer bent of een internationaal opererende organisatie, onze oplossingen bieden u overal en ten allen tijde het juiste inzicht.

Wij willen u graag meer vertellen over de volgende onderwerpen: