Start pagina

Ons bedrijf

Uw administratie

Bekijk onze tarieven

Overige diensten

Contact informatie

go

Welkom bij Fistron Consultancy. Graag stellen wij ons eerst aan u voor.

Fistron Consultancy is ontstaan uit een 20 jarige expertise op het gebied van administratie en consultancy. Eddy Knoop is oprichter en eigenaar van Fistron Consultancy en heeft in 20 jaar tijd de ideale mix gevonden tussen administratie en management. Met een uitgesproken accountancy achtergrond en een jarenlange ervaring in administratieve consultancy en projectmanagement is Fistron Consultancy de ideale partner voor uw administratieve huishouding.

Mede daarom zijn we in staat het statement te maken:

Uw administratie - Onze zorg

Als ondernemer bent u ongetwijfeld zeer goed op de hoogte van de specifieke kenmerken van uw branche. Dit bent u ook aan uzelf verplicht. U wilt immers de beste zijn in uw branche, u streeft hoge kwaliteit na, en zo zullen er meerdere eigenschappen zijn die heel specifiek bij uw onderneming thuishoren, die uw onderneming zo kenmerkend maken voor uw branche.

U zult dus al uw effort moeten steken in het slagen van uw onderneming. Administratie is eigenlijk bijzaak voor u. Toch zult u vanuit uw boekhouding management informatie nodig hebben om een adequaat en slagvaardig beleid te voeren.

Fistron Consultancy kan u vanuit haar expertise hierin bijstaan. Wij verzorgen voor bedrijven uit een breed scala van branches de financiŽle administratie, de salarisadministratie, de rapportage en alle fiscale werkzaamheden.

Fistron Consultancy is mede door haar uitgebreide projectmanagement ervaring in staat om uw bedrijfsspecifieke kenmerken optimaal te vertalen in de financiŽle managementrapportage.

Eigenlijk kunt u uw administratie zien als het kompas van een schip, dat bijstuurt indien u van de gekozen richting afwijkt. Uw administratie is voor ons daarom veel mťťr dan een registratie van cijfertjes.

Fistron Consultancy richt zich op een persoonlijke benadering, en wil graag meedenken met u als ondernemer.

In verband met gezondheidsomstandigheden wordt Fistron Consultancy voorlopig gevoerd door Mariana Knoop, eigenaar van Health & Fitness Care International. De contactgegevens blijven ongewijzigd.