Start pagina
Ons bedrijf
Uw administratie
Bekijk onze tarieven
Overige diensten
Contact informatie
go
FinanciŽle administratie, salarisadministratie, fiscale zaken. Het zijn allemaal elementen die niet los te koppelen zijn van uw organisatie, maar waar u geen tijd voor heeft. Fistron Consultancy is door haar jarenlange ervaring uitermate gespecialiseerd in deze gebieden van uw organisatie.


FinanciŽle administratie

Uw financiŽle administratie is bij ons in goede handen. Zoals ons statement al zegt: "Uw administratie is onze zorg". Wij kunnen uw totale administratie verzorgen. De geautomatiseerde verwerking doen wij met Exact Software, ťťn van de meest gerespecteerde administratieve programma's in het Nederlandse bedrijfsleven. En het maakt ons niet uit of u uw administratie in een schoenendoos aanlevert of digitaal. Samen met u bepalen wij hoe de administratie moet worden opgezet. Samen met u bepalen wij hoe die moet worden verwerkt en beheerd. Wij kunnen allerlei denkbare en gewenste rapportages verzorgen die u nodig hebt om uw bedrijf optimaal te laten draaien. Wat kunnen wij voor u precies betekenen?

 • de administratie inrichten conform de wettelijke eisen en uw persoonlijke wensen.
 • de administratie invoeren en verwerken, inclusief het opstellen van uw facturen.
 • de jaarrekening samenstellen.
 • de aangifte omzetbelasting verzorgen.

Daarnaast kunnen wij alle gewenste tussentijdse rapportages verzorgen die u nodig heeft voor uw dagelijkse bedrijfsvoering, maar ook voor uw contacten met de bank, belastingdienst en andere instanties waarmee u te maken krijgt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een afspraak met ons maken kunt u contact opnemen via ons contactformulier.


Salarisadministratie

Uw financiŽle administratie levert u belangrijke stuurinformatie voor uw bedrijfsvoering. Wanneer uw onderneming medewerkers in loondienst heeft zullen zij voor een belangrijk deel bijdragen aan de uitvoering van uw bedrijfsvoering. Natuurlijk willen uw medewerkers tijdig hun salaris ontvangen. Het voeren van een salarisadministratie is niet eenvoudig. Neem nu de sociale wetgeving die regelmatig verandert met vele gevolgen voor het berekenen van het salaris van uw werknemers. Het is slechts ťťn van de voorbeelden waarmee u rekening moet houden bij een correcte salarisadministratie.

Wij kunnen u deze last van uw schouders nemen. Zonder dat u er omkijken naar heeft wordt uw salarisadministratie geheel volgens de wettelijke bepalingen gevoerd. Het enige dat u hoeft te doen is het aanleveren van de mutaties en het betalen van uw medewerkers.

Het voeren van een salarisadministratie is veelomvattend. Dit is wat wij allemaal voor u kunnen betekenen:

 • de maandelijkse berekening en verwerking van de salarissen.
 • de salarisjournaalpost.
 • de loonaangifte.
 • het jaarwerk (aanleveren bij de Belastingdienst en het UWV).
 • de jaaropgaven voor uw werknemers.

 Dit zijn slechts de basiselementen van een correcte salarisadministratie. Wij kunnen nog veel meer voor u betekenen:

 • het ondersteunen bij het samenstellen van juridisch correcte arbeidscontracten.
 • het verzorgen van ziek- en herstelmeldingen.
 • het adviseren bij het toepassen van een CAO.
 • de verzekeringsadministratie (bijvoorbeeld van uw pensioenfonds).
 • het aanmaken en aanleveren van de (digitale) betaalopdrachten.
 • controle op het toepassen van afdrachtverminderingen en loonkostensubsidies.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een afspraak met ons maken kunt u contact opnemen via ons contactformulier.


Fiscale zaken

De volgende kreet komt u vast erg bekend voor: "Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker". De organisatie achter deze kreet is bij u beter bekend als de Belastingdienst. Om heel eerlijk te zijn, het is er voor veel ondernemers ook niet makkelijker op geworden. De fiscale wetgeving is een zeer complexe wetgeving, die ook nog eens aan regelmatige verandering onderhevig is.

Wij willen het u graag wel makkelijker maken, door alle fiscale zaken voor u te behandelen. Uitgangspunt is natuurlijk wel dat de belasting die u moet betalen niet teveel, maar ook niet te weinig is. Op welke terreinen kunnen wij u helpen?

 • de aangifte omzetbelasting verzorgen.
 • de aangifte loonbelasting verzorgen.
 • de aangifte vennootschapsbelasting verzorgen.
 • de aangifte inkomstenbelasting verzorgen.
 • het behandelen van aanslagen en eventueel bezwaarschriften indienen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een afspraak met ons maken kunt u contact opnemen via ons contactformulier.Overige diensten

We hebben het al eerder genoemd. U wilt zich met uw kwaliteiten richten op uw organisatie om deze zo te laten groeien tot een succesvolle onderneming. Uw doelstelling is om maximaal rendement uit uw onderneming te halen, maar daarnaast wordt u geconfronteerd met vele andere belangrijke zaken, zoals automatisering, kredietaanvragen, verzekeringen, investeringen, personele zorg, contacten met banken, advocaten en notarissen. U ziet het, er komt meer kijken bij het voeren van een onderneming.

U wordt hiermee direct geconfronteerd met het probleem dat u voor al deze belangrijke onderdelen van uw bedrijfsvoering op zoek moet naar verschillende adviseurs. Wij kunnen u hier van dienst zijn. Door onze rijke ervaring zijn wij in staat om u op al deze terreinen van dienst te zijn, en daar waar wij zelf de expertise niet in huis hebben, kunnen wij u voor de schakel zijn naar de juiste partner.

Fistron Consultancy werkt samen met diverse partners in diverse disciplines. We noemen een paar voorbeelden:

 • de automatisering van uw organisatie. Denkt u hierbij aan de juiste server, computers, printers, het complete netwerkbeheer.
 • loopbaanbegeleiding en reÔntegratie. Denkt u hierbij aan reÔntegratie begeleiding na ziekte, een Individuele ReÔntegratie Overeenkomst (IRO) met het UWV, maar ook Personal Coaching.

Daarnaast is Fistron Consultancy zeer gespecialiseerd in administratieve consultancy. Wanneer uw uw eigen financiŽle administratie in eigen beheer wilt voeren, of wanneer u toe bent aan een nieuwe administratief systeem, kunnen wij u hier onze expertise in aanbieden. Voor meer uitgebreide informatie over administratieve consultancy en projectmanagement verwijzen wij u graag naar onze pagina met onze overige diensten.

Ook kunnen wij op interim basis veel voor u betekenen. Bent u op zoek naar een interim administrateur, salarisadministrateur, controller, debiteurenbeheerder of andere financiŽle functie? Ook dan kunt u bij ons aankloppen, en kunnen wij deze werkzaamheden op interim-basis voor u verzorgen.

Wilt u meer weten over ťťn van deze disciplines of een afspraak met ons maken kunt u contact opnemen via ons contactformulier.