Start pagina
Ons bedrijf
Uw administratie
Bekijk onze tarieven
Overige diensten
Contact informatie
go
 

Exact Globe 2003 Enterprise

Met Exact Globe 2003 Enterprise beschikt u over de meest brede en complete automatiseringsoplossing voor uw administratieve organisatie. Of u nu een grote onderneming of een kleine onderneming bent, de functionaliteit en oplossingsgebieden kunnen op elke onderneming worden afgestemd. Met de Exact Globe 2003 Enterprise Edition bent u in staat de volgende oplossingsgebieden effectief te automatiseren:

  • Financieel- en Cashflow Management
  • Logistieke processen
  • CRM
  • Salarisadministratie en Personeelsmanagement
  • Projectmanagement
  • Servicemanagement
  • Productiemanagement

Exact Globe 2003 Enterprise kan volledig worden geÔntegreerd met de krachtige webbased oplossing e-Synergy van Exact.

Meer productiviteit tegen lagere kosten

Telkens meer ondernemers willen een duidelijker inzicht in de transacties die ze verrichten, en zijn tevens op zoek naar vereenvoudiging van de verwerking van deze transacties. Exact Globe 2003 Enterprise biedt u de mogelijkheid om via een overzichtelijk innovatieve procesgang uw transacties te verwerken. Natuurlijk bespaart u hiermee veel tijd, en dus ook geld op de kosten van uw administratieve organisatie.

Geschikt voor grote ondernemingen, maar ook voor het MKB

Exact Globe 2003 Enterprise biedt alle mogelijkheden om uw administratieve organisatie op een effectieve wijze in te richten. De grootte van uw onderneming maakt daarbij niet uit. Of u nu een MKB ondernemer bent zonder personeel en zonder productieprocessen, of een dienstverlener die haar diensten projectmatig verkoopt, of een grote productieonderneming. Exact Globe 2003 is geschikt om al uw administratieve processen te managen. Zelfs uw zware logistieke en productieprocessen, waarbij vaak meerdere magazijnen, uitgebreid artikelbeheer, serie- en batchartikelen aan de orde zijn, kunnen door Exact Globe 2003 worden ingericht. Een uitgebreide productiemodule inclusief MRP planning behoort tevens tot de mogelijkheden. En natuurlijk heeft het management altijd de mogelijkheid om Real-time inzicht te krijgen in de stand van zaken.

Uw financiŽle administratie volledig op orde

U wilt altijd goed inzicht hebben in uw liquiditeitspositie. Hoeveel geldmiddelen heeft u op de korte termijn beschikbaar. U koopt in, u verkoopt, u gaat verplichtingen die op korte termijn geŽffectueerd zullen worden. Ze hebben allemaal invloed op uw kaspositie. De uitgebreide verplichtingenadministratie van Exact Globe 2003 is een ideale tool voor een nog betere sturing van uw onderneming.

Binnen Exact Globe 2003 zijn veel processen geÔntegreerd. Dit heeft als voordeel dat veel mutaties die in bijvoorbeeld logistieke, productie, of salarisprocessen zijn gemaakt al automatisch worden verwerkt naar de financiŽle administratie. Hiermee heeft u nog een tijdsbesparende en geldbesparende factor in handen. Daarnaast bieden overzichtelijke maandrapportages en diverse controletools u de mogelijkheid uw administratieve organisatie effectief te beheren. Omdat Exact Globe 2003 Enterprise beschikt over diverse accountancyfuncties bent u in staat uw administratie op eenvoudige wijze naar uw accountant te sturen.

Het doel van automatiseren

U wilt uw onderneming kunnen sturen op basis van actuele, betrouwbare en complete informatie. Met Exact Globe 2003 beschikt u 24 uur per dag over alle actuele informatie die u nodig heeft.

Exact Globe 2003 kan volledig worden geÔntegreerd met de krachtige webbased oplossing e-Synergy van Exact.

Meer informatie

Voor meer informatie over de ĎExact Globe 2003í, of de producten en diensten van Fistron Consultancy voor uw organisatie, kunt u contact opnemen via ons contactformulier.